Ludor Engineering este partener in proiectul EUcare4.0 - Health 4.0 training to boost digital transformation of EU healthcare sector, finantat de UE prin programul Erasmus+, Acțiunea cheie 2 - Parteneriate pentru cooperare pe domeniul Educatie si Formare Profesionala (EFP).

Obiectivul principal al proiectului este de a sprijini transformarea digitală a asistenței medicale din UE, contribuind la dezvoltarea abilităților, competențelor și cunoștințelor digitale necesare pentru aplicarea și utilizarea eficientă a principiilor Sănătate 4.0 și a tehnologiilor de bază în sectorul sănătății mintale.

O va face prin dezvoltarea următoarelor rezultate ale proiectului:

R1. Prezentarea Sănătate 4.0 pentru specialiștii în sănătate mintală: o publicație concepută pentru a oferi profesorilor/formatorilor/mentorilor EFP și specialiștilor în sănătate mintală cunoștințe relevante despre Sănătatea 4.0 și tehnologiile sale de bază aplicabile în sectorul sănătății mintale.
R2. Componente modulare de formare EUcare4.0: o curricula inovatoare și un conținut relevant de curs care se concentrează pe Sănătatea 4.0 și pe tehnologiile sale de bază aplicabile în sectorul sănătății mintale.
R3. EUcare4.0 e-learning space: un loc de învățare inovator care permite acces flexibil la resursele de formare dezvoltate. Include:
- Prezentarea Sănătății 4.0 specialiștilor în sănătate mintală
- Un set de studii de caz despre Sănătate 4.0
- Module de formare modulare EUcare4.0
- Ghid pentru formatori EUcare4.0
- Instrumente de evaluare și certificare

Toate rezultatele vor fi disponibile ca Resurse Educaționale Deschise (OER) în 5 limbi (EN, FR, ES, RO, EE).

Grupuri țintă: Grupurile țintă principale ale proiectului EUcare4.0 sunt formatori EFP care oferă diverse training-uri specialiștilor în sănătate mintală. Grupul țintă secundar sunt specialiști în sănătate mintală, cum ar fi psihiatri, asistente medicale de psihiatrie, psihologi, asistenți sociali și consilieri profesionali.

Parteneri de proiect:

ECAM-EPMI (Franta) – coordinator
Ludor Engineering (Romania)
OAMGMAMR Iaşi (Romania)
Universitatea Carlos III din Madrid (Spania)
EFCC Estonian Fieldbus Competency Centre (Estonia)
SESCAM – Gerencia de Atención Integrada de Guadalajara (Spania)

                                                                                           
Material realizat cu sprijinul financiar al Comisiei Europene. Continutul prezentului material reprezinta responsabilitatea exclusiva a autorilor, iar Agentia Nationala si Comisia Europeana nu sunt responsabile pentru modul în care va fi folosit continutul informatiei. Număr proiect: 2021-1-FR01-KA220-VET-000024860.