Ludor Engineering este partener în proiectul 3D digital VET (3DVET), finanțat de UE prin programul Erasmus+, acțiunea cheie KA2 Parteneriate pentru pregătirea educației digitale.

Scopul proiectului este de a încuraja utilizarea tehnologiei 3D în sectorul medical, prin introducerea unei biblioteci online 3D cu materiale de diagnosticare și instruire. Principalele obiective ale proiectului nostru sunt:

Consolidarea formării și educației profesioniștilor din domeniul sănătății, în UE, prin dezvoltarea unei resurse educaționale deschise importante sub forma unei biblioteci online (Al3xandria), care colectează imagini medicale produse de spitale.
Sprijinirea formării profesionale inițiale și continue a cadrelor didactice, formatorilor și mentorilor prin dezvoltarea unui curs de formare specific axat pe utilizarea Ale3andria și 3DMM în profesorii de sănătate
Să ajute studenții, profesioniștii din domeniul sănătății și alți cursanți să utilizeze tehnologiile digitale, cum ar fi imprimarea 3D și realitatea virtuală VR, în moduri creative, colaborative și eficiente, oferindu-le acces atât la resurse 3DMM, cât și la resurse de formare care le permite să dobândească abilitățile și cunoștințele necesare.
Pentru a atinge acest obiectiv, partenerii vor realiza următoarele produse intelectuale:

  1. Al3xandria 3D library
  2. Curriculum: 3D medical digital models in health professionals teaching
  3. Training programme: 3D medical digital models in health professionals teaching
  4. Methodological guidelines: 3D medical digital models in health professionals teaching

Toate aceste produse vor fi disponibile în cele 6 limbi ale partenerilor proiectului și în engleză.

Grupul țintă: Formatori /Cursanți din EFP, personal medical; diverse părți interesate din sectorul sănătății, bio-inginerie, universități, școli post-liceale și alți furnizori de educație.

Parteneri proiect:


Material realizat cu sprijinul financiar al Comisiei Europene. Continutul prezentului material reprezinta responsabilitatea exclusiva a autorilor, iar Agentia Nationala si Comisia Europeana nu sunt responsabile pentru modul în care va fi folosit continutul informatiei. Project Number: 2020-1-IT01-KA226-VET-009077.